"Йде жінка із надією по світу"


Чергове засідання літературної кав'ярні "Суцвіття талантів" було присвячене радісній події у літературному процесі Надвірнянщини: презентувала свою першу збірку "Квіти любові" ланчинська поетеса Марія Яновська.
У теплому дружньому колі лунали вірші про вічне:любов до рідного краю, до матері, до природи. В поезії Марії Яновської присутній щирий ліричний струмінь, і біль за втрати неньки-України, і філософські роздуми.






















 Модерувала  захід Мирослава Гордєєва-Мельник. Зі щирими словами привітань звернулися до своєї посестри по перу бистрінці Галина Христан, Марія Єрмакович, Іринка Шкрумеляк, Анатолій Любецький, а також член НСПУ Роман Киселюк. Розчулено слухав присвячений йому вірш вчитель пані Марії, художник Ярема Оленюк. З привітальним словом від влади звернувся заступник голови Ланчинської ОТГ М,Гресько.












 Те, що ланчинська земля багата талантами, ще раз підтвердила юна учасниця літкав'ярні Аліна Бойчук, прочитавши власний вірш про рідну землю.
Окрасою свята стала пісня "Столиця дитинства" на слова М.Яновської (муз.М.Ведмедері) у виконанні ансамблю вчителів Ланчинської музичної школи. Наталія Яремин привітала пані Марію з її подвійним святом(недавно поетеса святкувала свій день народження) та подарувала квіти. На завершення всі присутні заспівали іменинниці "Многая літа".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ЮВІЛЕЙНЕ ЛІТО ГАЛИНИ ХРИСТАН

Вертепне дійство "Пане господарю"