ЮВІЛЕЙНЕ ЛІТО ГАЛИНИ ХРИСТАН

   

Під такою назвою відбулося чергове засідання літературної кав'ярні "Суцвіття талантів". Цього разу в гостинних стінах Саджавської бібліотеки юні і не дуже літератори та шанувальники літератури зібралися не тільки, щоб поділитися власною творчістю, а й привітати одну з господинь цього закладу--талановиту новелістку, члена НСПУ, Галину Петрівну Христан з її 65-літтям.
   

 Літературне меню цього разу було різноманітним і смачним. Тут і перші спроби наймолодших учасників Марійки та Алінки Білоус, і романтично-філософські роздуми Мирослави Сопилюк, Ірини Шкрумеляк та Аліни Моргун. Зачарувала присутніх ніжно-жіночою поезією Ірина Марусин, змусила замислитися Мирослава Гордєєва-Мельник, а Марія Єрмакович не тільки схвилювала серця учасників чудовими віршами, а й прочитала присвяти -привітання для Мирослави Гордєєвої-Мельник та Галини Христан. 















    На десерт ювілярка почастувала усіх своїми творами із нової книжки "Отченаш неба", яка повинна вийти цього року. У її новелах -любов до рідної землі та людей, що на ній живуть, біль за долю учасників війни, непросте сплетіння людських доль.
  На завершення засідання працівники Ланчинської бібліотеки для дітей Наталія Яремин та Лариса Голіней привітали ювілярку та запропонували кожного засідання вітати тих учасників клубу, які святкують дні народження найближчим часом. 
   А для всіх шанувальників та аматорів літератури  з Ланчина та Саджавки нагадую: ми збираємося раз на два місяці, в Саджавській та Ланчинській дитячій бібліотеках по черзі. Якщо ви хочете збагатитися духовно, поспілкуватися зі справжніми письменниками-членами літсдудії "Бистрінь" ім Н.Чира, та й просто відпочити від щоденної рутини, приходьте, ми будемо вам раді.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Йде жінка із надією по світу"

Вертепне дійство "Пане господарю"