Журнал-мандрівка"Всеукраїнський День бібліотек

Креативно і весело пройшов День Відкритих   Дверей у бібліотеці—у формі журналу-мандрівки, де кожна сторінка висвітлювала певні зацікавлення читачів(казкова сторінка, театральна, інформаційна, літературна, краєзнавча тощо).На казковій сторінці наші юні читачі мали змогу позмагатися, хто з них краще знає казки. Обидві команди- "Читайлики" та "Всезнайки"-виявили себе гарними знавцями казок, а потім ще й інсценізували уривки з них на сторінці "Театральна". На сторінці "Ерудиція" діти ознайомилися з енциклопедіями та довідниками, а також дізналися цікаві факти про книжки. Сторінка "Інформаційна" познайомила їх з довідково-бібліографічним апаратом. 

На "Краєзнавчій сторінці" читачі виявили свої знання про рідне село Саджавку , а на "Літературній" мали змогу почути поетичне слово з вуст поетеси-саджавчанки, членкині літературної студії "Бистрінь" ім.Н.Чира  Марії Єрмакович. Діти уважно слухали поетичне слово, а карінка Щербатюк навіть прочитала власного вірша.
Сьома сторінка називалася "Дозвілля". Переглянувши бібліотечну ігротеку, наші гості отримали солодкі гостинці, а найактивніші-цікаві книжечки.













































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Йде жінка із надією по світу"

ЮВІЛЕЙНЕ ЛІТО ГАЛИНИ ХРИСТАН

Вертепне дійство "Пане господарю"