«ЛІТЕРАТУРА ЯК ЗАСІБ САМОВИХОВАННЯ»


Світлина від Надвірнянський Пласт.

Скоро минає рік, як в Саджавці створений пластовий осередок.Ініціатор цього проекту, завідувачка Саджавської сільської бібліотеки Мирослава Мельник, спробувала поєднати два свої життєві захоплення-Пласт і літературу в одному масовому заході. 24 березня в приміщенні районної юнацької бібліотеки відбувся пластовий диспут «Література як засіб самовиховання» з нагоди 105-річниці Пласту та Всесвітнього дня поезії (який відзначають 21 березня).
Відвідали захід начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Христина Богославець, секретар Надвірнянської міської ради Тарас Пекарський, вчитель історії, письменник Євген Луців, голова районного об’єднання «Просвіта» Богдан Березицький, співавтор міжнародного проекту «Книга Добра» Юрій Іваночко та члени літературної студії «Бистрінь» ім.Н.Чира В.Процюк, М.Єрмакович, Р..Бенюк.
Юнаки, юначки та новацтво з м. Надвірна і с. Саджавка мали змогу поспілкуватися з цікавими людьми району про літературу, улюблені книги, цікаві твори та видатних письменників минулого та сучасності.
По закінченню дискусії юнацтво представило свої вірші.І на завершення провели літературну вікторину, в якій ще раз проявили свій талант і знання. 

Світлина від Надвірнянський Пласт.

Світлина від Надвірнянський Пласт.


Світлина від Надвірнянський Пласт.

Світлина від Надвірнянський Пласт.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Йде жінка із надією по світу"

ЮВІЛЕЙНЕ ЛІТО ГАЛИНИ ХРИСТАН

Вертепне дійство "Пане господарю"