"Поезія-це завжди неповторність"

Під таким гаслом відбулося перше засідання літературної кав'ярні "Суцвіття талантів"-стартував спільний проект Ланчинської дитячої та Саджавської сільської бібліотек, спрямований на пошук і розвиток талановитої молоді.



















У теплій і дружній атмосфері Ланчинської міської бібліотеки-філії для дітей гості мали змогу посмакувати літературним "меню", в яке входила творчість не тільки юних читачів, а й членів надвірнянської літстудії "Бистрінь" ім.Н.Чира: Марії Єрмакович, Анатолія Любецького, Ірини Шкрумеляк та Мирослави Гордєєвої-Мельник. Поділилися своїми творами учениці 6 класу Ланчинської ЗОШ І-ІІІ ст Аліна Білоус, Марійка Білоус та ВІкторія Петрінько. Досвідчені майстри пера відзначили різноманітність тематики та цікаві образи поетів-початківців.
Чарувала присутніх пісенна лірика Марії Єрмакович, пробуджувала громадянські почуття полум'яна поезія А.Любецького. Іринка Шкрумеляк прочитала віршоване привітання з днем народження для М.Єрмакович, а Наталія Яремин подарувала їй квіти.

На завершення завідуюча Саджавською бібліотекоюМирослава Гордєєва-Мельник висловила сподівання, що такі зустрічі стануть регулярними,  і запросила всіх на наступне травневе засідання в свою рідну Саджавку. Сподіваємося, літературна кав'ярня "Суцвіття талантів" стане справжнім святом для всіх шанувальників Слова.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Йде жінка із надією по світу"

ЮВІЛЕЙНЕ ЛІТО ГАЛИНИ ХРИСТАН

Вертепне дійство "Пане господарю"